Om oss

Familjeföretag sedan 1979

Lastec AB grundades 1979 och har sedan starten fokuserat på att vara specialister inom produkter inom rostfritt. Vi besitter god kunskap att färdigställa enskilda optimala lösningar till dig som kund och vi har stor erfarenhet av logistik som berör allt från en privatkund till större åkerier.

Lars Devenyi, VD

Citat från kunder

Alltid bra service när jag varit i kontakt med Lastec och tryggheten att veta att ens bil är i goda händer är alltid en skön känsla.

Erik

Kvalitet och service av högsta klass.

Bengan Nilsson

Har lämnat in olika jobb hos Lastec i över 20 år och rekommenderar dem gladeligen till andra. Lasse, Pia och de andra är både duktiga på det de gör och den personliga servicen.

Rolf Håkansson

1979

Lastec grundades

Lastec grundades av Lars och Pia Devenyi och är än idag famlijeägt med samma ägarstruktur.

2000-talet

Verksamheten

Idén från första början var att kunna hjälpa kunder med olika lösningar inom rostfritt och under hela 2000-talet har det fungerat lika bra.

1980-talet

Första lokalen

Första lokalen vi bosatte oss i var vid värmeverket i Jordbro. I takt med att vi växte blev vi till slut för stora för den lokalen.

2019

Ny hemsida

Företaget rullar fortfarande på med samma goda kvalitet och för att kunna visa mer vad vi gör så bestämde vi oss för ett nytt utseende på nätet.